Az Ön kosara üres, vásárláshoz kérjük, válasszon termékeink közül!

Az áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Méret: 2x2050x3050
Ár: 8.989 Ft/nm
Méret: 42x42
Ár: 11.898 Ft/kg

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022.03.01-től a nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul: - 2022-02-22

Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 16:00
Péntek: 7:30 - 15:00
Szombat - Vasárnap: Zárva
tovább olvasom >>
Bisnode tanusitvany
Impresszum
A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósult meg. Részletek
Bosch profilok, profil építőszekrény

Bosch profil-építőszekrény

Bosch Rexroth AG a Robert Bosch GmbH 100 %-os leányvállalata. A profil-építőszekrény a Bosch Rexroth AG ”Drive and Control” terméke. A profil-építőszekrény 100%-ig kompatibilis a lineáris anyagmozgatási technika, valamint a pneumatika termékeivel. A termékek az egész világon elérhetők. A helyi raktárakkal rendelkező számos márkakereskedőt a nagy teljesítőképességű stuttgarti központi raktár segíti a vevők határidőre történő kiszolgálásában az egész földön.

A profil-építőszekrény egyetemesen alkalmazható komponenseivel gyorsan és sikeresen megoldható minden feladat: legyen szó akár állványokról, körbeépítésekről, speciális és sorozatgépekről, ESD vezetőképes létesítményekről, munkahelyekről stb.

Bosch profil-építőszekrény előnyei:

- felhasználóbarát csavarkötések,
- általánosan ESD-re (elektrosztatikus kisülések elvezetésére) alkalmas összekötési technika,
- kompatibilis építőkészlet valamennyi rácsmérethez: 20, 30,40, 45, 50, 60... mm,
- átfogó tartozékpaletta

Alkalmazási példák:


Gépgyártás


Védő berendezések

A Bosch értékesítésének jelentős részét a profil termékcsalád jelenti.

A Bosch több mint 100 profiljával a legszélesebb választékot kínálja a különböző igényekhez
- négyzetes és derékszögű profilok
- optimális keresztmetszetű könnyű profilok
- gömbölyített profilok és sima oldalfelületű profilok
A különösen stabil hornyok és nagy magfuratok a nagy terhelhetőségi összekötőelemeken keresztül magas statikus és dinamikus terhelésekhez is lehetővé teszik profilösszekötések létrehozását.

A Bosch 6 különböző profilsorozatot kínál.

Az egyes profilsorozatokon belül az összes profil egyforma horonyátmérőkkel és horonytávolságokkal rendelkezik, úgyhogy az összeállításnál mindig minden összeillik.

A 10-es hornyokkal ellátott profilok magas stabilitásuk folytán munkaasztaloktól a nehéz gépállványokig egyaránt alkalmazhatók.

Négy profilsorozatban kaphatók 40 mm, 45 mm, 50 mm vagy 60 mm horonytávolsággal.
A 8-as és 6-os hornyokkal rendelkező profilok könnyű szerkezetek, válaszfalak, műszerállványok vagy vitrinek összeállítására használhatók.

A legkülönfélébb alkalmazásokhoz is mindig megtalálja a Bosch a megfelelő rögzítés technikát, amellyel a profilokat összeszerelheti.

Összeillesztési eljárások közül némelyik feltételezi a profilok előzetes megmunkálását.

Kívánságára sorjamentesen síkra vágva, készen megmunkálva, a szükséges marással, furatokkal, vagy menetekkel ellátva szállítja Önnek a megrendelt profilokat. Mindehhez Önnek csupán egyetlenegy rendelési számot kell megadnia! Mindez teljesen kockázatmentes, és megkönnyíti az Ön számára az előállítást. Több központi lyukkal, vagy több horonnyal rendelkező profilok esetében a végmegmunkálás (fúrás, menetvágás) valamennyi hornyon, illetve központi lyukon kivitelezésre kerül.

Profilhosszúság

A profil csomagolási egységek hosszúság adata a szavatolt hasznos hosszúságra vonatkozik.
A profilokat a két profilvégen szükséges, gyártásfüggő érintkezési helyek miatt rendszerint 100 mm-ig terjedő túl hosszal szállítjuk.

Profil termékek ismertetése

Dúcprofilok

Dúcprofilok 6-os horonnyal könnyűszerkezetek számára, mint például állványok és laboratórium-építmények.

A 20x40-es és a 20x60-as profilok különösen alkalmasak a merevítésre, a 20x40x40-as profilok kirakatok, polcok és körbeépítések építésére.

Profilok 8-as horonnyal

Profilok 8-as horonnyal közepes terhelések számára, mint például odaszállító kocsik, könnyű szerkezetek, állványok és választófalak. A 30x60x60-as profil kirakatok és polcok építéséhez felelnek meg. A sugárprofil segítségével burkolatokat és fedeleket lehet széppé alakítani.

Profilok 10 mm-es hornyokkal

A 40 mm-es és 50 mm-es rácsmérettel készülő új gyártási sorozatok profiljai következetesen kiegészítik a 45-ös ráccsal ellátott profilokat. A Bosch ilyen módon kibővített profil-építőszekrénye most már az összes profilrácsot lefedi, amely iránt a világpiacon kereslet van.

A 10-es hornyokkal készült ...L profilok (rácsméret 40 mm, 45 mm és 50 mm, pl. 50x50L)

A számítógéppel optimalizált szerkesztésnek köszönhetően magas szilárdsági értékeket kínálnak csekély anyagfelhasználás mellett. Ezáltal Önnek költségkímélő és stabil megoldás áll rendelkezésére pl. asztalok, védőberendezések, vagy állványok összeállításához.

A különlegesen stabil 10-es hornyokkal ellátott profilokat nagy terhelésnek kitett alkalmazásokhoz, pl. nehéz munkaasztalokhoz, berendezésekhez, gépállványokhoz, szállítókocsikhoz, védőfülkékhez, manipulációs rendszerekhez ajánljuk. Az erős szerkezeti kivitelezés folytán ez a horonyméret nagy szilárdságú összeillesztéseket tesz lehetővé.

Befogóprofil

A befogóprofilok segítségével táblákat, felületeket és rácsokat lehet egyszerűen a standard profilokra erősíteni.

Keretprofilok

Keretprofilok tálcák és anyagtartók alacsony költségigényű kialakítására. A felületi elemek előfeszítve kerülnek beszerelésre, hogy ne tudjanak zörögni.

Sarokprofil

A sarokprofil segítségével tartályok, lemezlapok, vagy munkadarabtartók helyezhetők fel polcokra, anyagszállító kocsira, vagy raktári rakásozóra. A megállító megakadályozza a tartályok elcsúszását

Beakasztó profil

A beakasztó profil az alkatrészek készenlétben tartására használt markoló tartályok gyors és biztos felfüggesztésére szolgál.

D28 kerek cső, T-összekötő, tartósarok

A D28 kerek cső a T-összekötővel akadályozó kontúr nélkül felerősíthető egy profil 10-es hornyára. Tartósarokkal történő felerősítés esetén a kerek cső a szerelésnél könnyen beigazítható. A feliratozó pánt segítségével információkat lehet elhelyezni a cső alakú keresztkötéseken.

Profilok műszaki adatai

AlMgSi 0,5 F25 A Bosch profilok anyagának DIN (ISO) szerinti megjelölése
3.3206.7 (6060) Nyersanyagszám a DIN (ISO) szerint
Rm = 245 N/mm2 0,2 %-os rugalmassági határ (nyomásirányban)
A5 = 10 %
A10 = 8 %
A5, ill. A10 szakadási nyúlás
E = 70.000 N/mm2 E rugalmassági modulus
75 HB Brinell-keménység
α(-50...+20 °C) = 21,8 x 10-6 1/K
α(+20...100 °C) = 23,4 x 10-6 1/K
Vonalas hő tágulási együttható

A Vas-Színesfém Kft által forgalmazott Bosch profil termékekkel
kapcsolatos kérdésekkel kérem, keresse munkatársainkat!

Vas-Szinesfém Kft.
2800 Tatabánya Búzavirág út 5.
Komárom-Esztergom megye
Tel: 06-34/311-730